4. tammikuuta 2013

Rule number one, is that you gotta have fun

Nyt olis luvassa pientä postausta joulusta ja uudestavuodesta. Kuvia tallentui kameran muistiin tosi vähän ja suurin osa niistä oli joko epätarkkoja (niin kuin osa näistäkin, ups...) tai muuten vaan ei kenenkään silmille sopivia:D Tässä kuitenkin muutamia otoksia menneiltä juhlapäiviltä!


Rakastan meidän joulukuusta joka vuosi yhtä paljon! Se tuoksuu niin hyvältä, luo tunnelmaa ja tuo joulun kotiin <3 Melkein aina se näyttää samalta, tuuhea ja täynnä pieniä koristeita, jotka yhdessä siskon ja veljen kanssa sinne asetellaan. Se on jotenkin sellainen jokajouluinen perinne, niin kuusi kuin koristelukin, enkä haluaisi ikimaailmassa meille mitään muovikuusta.

 

Joulupöytään taas kuuluu mm. perunat, mäti, kinkku, laatikot, graavi- ja savulohi..... ja tietysti ukki! On ihanaa kun kerrankin saa syödä masun niin täyteen kuin jaksaa ja jatkaa sen jälkeen suklaan mussuttamista.


Joulupäivänä meille sitten tuli vieraita, koska mulla oli synttärit! Leivoin aamulla pikasesti tämmösen sitruunajuustokakun ja koristelin sen kermavaahdolla ja piparinmuruilla. Vieraita kävi myös kahtena seuraavana päivänä, joten lahjasade vain jatkui:D Ajattelin, että kunhan aikaa löytyy ja jaksaisin kaivaa tuon kameran esille innostuksen kera voisin tehdä teille postauksen joulu/synttärilahjoistani.


Hirvittää muuten kattoo omaa pärstää noin isossa koossa


Näihin kuviin on yritetty epätoivoisesti kiireessä ikuistaa se vaatekaapin sisältö mitä päälle valikoitui uutena vuotena, jota siis viettelin meillä muutaman kaverin kanssa. Uudet farkkushortsit oli pakko laittaa ja sitten keksiä niiden pariksi jotain sopivaa.


Ruokana  meillä oli totta kai tortilloja ja pitihän sitä vähän pahistella polttamalla muutama tähtisädetikku. Miks ne on kielletty alle 18 vuotiailta?! Ilta män kuitenkin oikein mukavasti ja vuosi saatiin vaihdettua onnistuneesti! Toivottavasti kaikki suju teilläkin oikein mallikkaasti ja toivomallanne tavalla.

Nyt tää tyttö läimäyttäis tähän vielä yhen epätarkan (ja vähän nolon) teinipeilikuvan eilisen asusta ja lähtis lukemaan uusinta Miss Mix:ä irttisten ja limpparin kanssa. Öitä, nähkää unissa ötököitä!


p.s. Yhtenä uuden vuoden lupauksena voisin yrittää panostaa noihin asukuviin, jos niitä kerran aion julkaista..... Mutta kun ulkona on aina niin pimeetä ja kylmää! Ja pitäs saada se kaukolaukaisin toimimaan, jalusta ostettua ja semmonen hovikuvaajakin ois ihan kiva.... eli ei vielä ihan lähiaikoina:(

- Emmi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti