7. tammikuuta 2013

Road trip


Moikka! 
Ajattelin tulla tänne kertomaan pienestä seikkailusta, jonka teimme lauantaina ystäväni Lenin kanssa:D Kamera kyllä kulki mukana, mutta kaikki kuvailu siinä unohtui ku oli niin jännät paikat. Siispä tämä epämääräinen selitys saa riittää. Ja nyt itse juttuun!

Kaikki alkoi kun edellisenä iltana mietittiiin, että huomenna on ihan tylsä päivä ja jotain tekemistä pitäs keksiä. No minähän oon jo kauan haaveillut semmosesta, että lähtisin jonkun kanssa kaupunkiin ja ottaisin aina vaan jonkun bussin mikä vastaan sattuis tulemaan ja lähtisin sillä etiä päin. Päätis siis ehottaa tätä lauantain ohjelmanumeroks ja Lenihän suostui! (Lysti ei maksanut siis mitään (bussikortin latauksen jälkeen), koska meillä on nuo huippikset bussikortit joilla saa kuukauden aikan ajella niin paljon kun lystää tietyn alueen sisäpuolella pysyen. Saadaan vielä kelalta koulumatkatukea, joten kortin kuukausihinta on todella pieni.)



Lauantaina heräsin siis puoli 11 aikaan, sillä takotus oli lähtee 15 vaille 12 bussilla Kuopioon. Niinpä minä söin, puin, meikkailin vähän ja pakkasin kimpsut ja kampsut rakkaaseen reppuuni. Siinä puolen jälkeen lähdin sitten tallustelemaan bussipysäkkiä päin, vaikka ajattelin, että se on kuitenkin myöhässä..... niin kuin aina.
En siis todellakaan käytä mitään bussiaikatauluja, koska meiltä keskustaan ja Siiliin kulkee tasan kaksi bussilinjaa, kouluaamuja lukuun ottamatta. Silloin niitä on huikeat kolme! No totta kai, koska oli lauantai bussi ei tullutkaan varttia vaille, eikä edes vähän myöhässä, vaan lähti silloin vasta Siilistä.


Siinä minulla sitten oli aikaa kuvailla vähän sitä sun tätä (mm. omaa pärstää ja kaikkea muuta mitä tämmöisen tuppukylän bussipysäkillä voi olettaa olevan (bussipysäkin kyltti, tietä jne...) ja onneksi kuvailinkin, sillä muuten tässä postauksesa olisi luultavsti vain kaksi tai kolme kuvaa....

Ei näy bussia, ei....

No vihdoin se sieltä mutkan takaa kuitenkin suvaitsi tulla ja napata minut ja kohmeiset sormeni kyytiin. Ja niin matka saattoi alkaa!!

Vähän myöhässä aikataulusta (jotai ei oikeastaan ollut) me pääsimme Kuopioon ja päätettiin hypätä seuraavan lähtevän bussin kyytiin. Sillä sitten körytektiin vähän aikaa, kunnes päätettin vaihtaa seuraavaan, joka vei meidät....




 ... S-markettiin! Ei siis vieläkään oikein mitään haisua missä oltiin, mutta siinä kohtaa tuntu  hyvältä hypätä pois. 


Suunnattiin tietysti ensimmäisenä karkkihyllylle, josta ostettiin matkaevääks Kinder maxi- 6packit <3 ja suunnattin takas bussipysäkille. Onnistuttiin selviämään takasin keskustaan ja ensimmäisennä vessaan. Siitä jatkettiin Hesburgerille hakemaan vatsan täytettä, jotta jaksettaisiin reissata vielä vähän lisää.

Hypättiin taas johonkin bussiin ja käytiin käppästelemässä siellä, missä ikinä oltiiinkin:D Sitten olikin jo pakko palata taas keskustaan, sillä viimeine bussi Vuorelan kautta kotiin lähti 17.40 ( tai no okei, ois yks menny vielä 21.40). Meille jäi kuitenkin vielä puolisen tuntia aikaa, joten suunnattiin koffariin lämpimille kaakaoille. 

Reissu oli tosiaankin täynnä bussilla ajoa ja ruokaa, muta eipä sitä oikeastaan muuta kaivattukkaan, sehän se pointti olikin:) Saatiin me kyllä vähän sivistettyäkin itseämme, sillä ei mulla ollut enne hajuakaan, millaista tuolla puolen Kuopiota on!

Nyt menen syömään tortilloja ja toivottavsti saisin kohta inspistä myös läksyjen tekoon. Adios!

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti