9. heinäkuuta 2013

SUMMER UP 2013

(ÄLKÄÄ SÄIKÄHTÄKÖ ALLA OLEVAA TEKSTITULVAA, LOPUSSA ON KUVIA!!)

En voi muuta sanoo ku että huh huh mikä reissu!
Tuli siis tuossa Lahdessa ja Summer Up:ssa pyörähdettyä, niinku jo aiemmin kerroin. Oltiin suunniteltu tätä melkein koko kesä, mutta ku ei saatu mistään yöpaikkaa (ja ainooseen paikkaan joho ois päästy, ois tarvittu yli 30 vuotias valvoja....) kirves oli jo ainaki puoliks kaivossa. Leni oli ainaki ihan varma, ettei päästä, mutta minä yritin elätellä toivoo viimeseen asti ja vannoin, että menen sinnne. Ja se kannatti!!! Torstai iltana Coffarissa päätettiin, että mehän lähetään keinolla millä hyvänsä ja alettiin tutkia juna- ja bussiaikatauluja. Ajat natsas täydellisesti (ainaki melkein) ja lippujaki oli vielä jälellä. Kotiin ku pääsin, kerroin meijän pettämättömän suunnitelman porukoille ja ne suostu heti! Siis WHAT!?:DD 
Perjantaina ostettiin juna-, bussi- ja festariliput, lauantaiaamuna klo 8.17 lähettiin Lahteen. Luvassa oli 4h junassa, 14h Lahdessa ja 5h bussissa.

Lahessa suunnattiin ekaks vessaan, tokaks mäkkiin ja sitten festariaueelle, jossa loppupäivä melkein kokonaan vierähti. Käytiin kerran porttien ulkopuolella ja kaupoilla ja törmättiin siellä tuttuihin, joten takaspäin tultaessa matka kesti vähän pitempään. Nähtiin muitakin tuttuja, tai ainaki Leni tuns ne, ja totta kai siinä festarihumussa tuli juteltua myös tukituntemattomille ja tutustuttua niihin. Ihan TÖRKEEN HYVÄN Far East Movementin keikan jälkeen suunnattiin festaribusseilla takas keskustaan, käyttin Subilla joskus 12.30-2.00 välillä ja lähettiin 2.35 bussilla takas kotiin. Perillä oltiin kaheksan jälkeen ja nukkumaan pääsin joskus yheksältä. Semmoen kevyt 26 tunnin trippi, mutta niinki Kumman Kaa Anne ja Ellu sanos, "Oli kyllä hauska reissu"!


- Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti