4. heinäkuuta 2013

Lontoo part 1.

Paikoillanne, valmiina.....HEP! Täältä se tulee, ylisuuri kuvapläjäys Lontoon reissulta. Tai ei sittenkään... Koska kuvia on aika paljon ja päätin sittenkin rustailla reissusta tarkempaa selostusta, jaoin sen, siis reissun, kolmeen osaan:D 

Aloitetaan luonnollisesti ekasta päivästä. Kone Kuopiosta Helsinkiin lähti aamulla (liian) aikasin, en ees jaksa muistaa monelta ja Helsingistä jatkettiin luonnollisesti Lontooseen. Gatwickin lentokentältä otettiin juna Victorian asemalla ja siellä napattiin vähän vatsantäytettä ja kurkunkostuketta. Ostettiin myös Oyster Cardt (=julkisen liikenteen ladattavat liput), joilla sitten suunnattiin kotiasemalle King's Crossiin. 


Kirjauduttiin sisään hotelliin, mutta jouduttiin odottamaan vielä pari tuntia enne kun saatiin meidän huone, joten suunnattiin lähellä sijaitsevaan British Libraryyn. Käytiin siellä vaan semmosessa osiossa, jossa oli kirjaston "aarteita" ja matkamuistomyymälässä/kirjakaupassa. Oli oikeesti siistiä nähdä Mendelssonhin häämarssin alkuperäinen sävellys tai Beatlesin Yesterday biisin sanat, jotka Paul McCartney on ihan omin pikku kätösin rustaillut. 

Kahden aikan päästin linnottautumaan meidän omaan pikku huoneeseen. Sen jälkeen lähdettiin käymään vielä Camden Townissa ostoksilla ja napattiin Subit kotimatkalla syömisiks. Oltiin aika rättipoikki hotlalla, joten unta ei tarvinnut kauaa odottaa.



To be continued.... :D


- Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti